Eskil İlkokulu

Vizyon: Kurumunun ve çalışanların saygınlığını artırarak geleceği görebilen mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen; yenilikçi,araştırmacı, öncü teknolojiyi kullanan, geleceği sorgulayıp yaşama güvenle bakan şeffaf bir eğitim birimi olmak.

Misyon: İlçemizdeki eğitim ve kültür alanındaki uygulamaların bütün süreçlerinde Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri esas alınarak açık, saydam, sevgi, saygı ve güvenle bilginin paylaşılmasına dayalı ekip çalışmasını ortaya koymak ve her yönü ile ülkemizdeki diğer kurumlara örnek olacak çalışmaları sergilemektir.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz ısınma sistemi
Servis Bilgisi: Taşımalı eğitim bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://eskililkokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. İNÖNÜ CAD. ESKIL İLK OKULU BLOK NO 62 İÇ KAPI NO 2 ESKİL / AKSARAY

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Eskil Merkez Mahallesi Devlet Hastanesi arkası 2. Etap Toki sitesi karşısı

Ulaşım Kendi imkanlarımızla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Eskil ilçe merkezinde olup, Aksaray´ a uzaklığı 67 Km